top of page
9.png

Spotify Business

Skrevet av Henning Dyngvold
komponist, Tono medlem og eier av Musicbox as

 

17 juni 2024

Om bedriften din tidligere brukte Spotify Business har du kanskje ikke fått med deg at Spotify Business har skiftet navn til Soundtrack. Soundtrack er den absolutt beste og mest utviklede plattformen for musikk med fremføringsrettigheter. 
Soundtrack er delvis eid av Spotify og er anbefalt av Spotify for bedrifter som spiller musikk

Hvorfor bedrifter må bytte fra Spotify til Soundtrack

I dagens verden er musikk en viktig del av hverdagen vår, og dette gjelder spesielt for bedrifter som ønsker å skape en god atmosfære for kundene sine. Mange bedrifter bruker Spotify til å spille musikk i sine lokaler, men dette er ikke tillatt. En av de største utfordringene med å bruke Spotify i en kommersiell setting er at det ikke er lisensiert for fremføring av musikk. Avspilling i bedriftsammenheng er å regne som fremføring. Dette lever artistene og forlagene av og de mister inntekten når bedrifter bruker private strømmetjenester.

 
 

Spotify for bedrift Soundtrack your brand 
Her er hvorfor du må bytte fra Spotify til Soundtrack.
1. Spotify er kun lisensiert av artister og plateselskap for personlig bruk, og det å spille musikk fra Spotify i en butikk, kafé eller restaurant kan føre til juridiske problemer og bøter.
 
2. Soundtrack Your Brand tilbyr muligheten til å skreddersy spillelister som passer til din bedrifts unike identitet. Enten du driver en trendy kaffebar, en elegant restaurant, eller en livlig butikk, kan du finne eller lage spillelister som passer perfekt til atmosfæren du ønsker å skape. Med Soundtrack Your Brand kan du enkelt justere musikken etter tid på dagen, stemning og sesong, noe som gir en dynamisk og engasjerende opplevelse for kundene dine.

 

Spotify for bedrift Soundtrack


3. Enkel Integrasjon og Brukervennlighet
Soundtrack Your Brand er designet for å være brukervennlig og enkel å integrere med eksisterende lydsystemer. Med en intuitiv app og plattform kan du enkelt administrere musikken i din virksomhet fra hvor som helst. Dette gjør det enkelt å tilpasse musikken etter behov og sikre at du alltid spiller det som passer best for øyeblikket.

4. Analyser og Innsikt
En annen stor fordel med Soundtrack Your Brand er muligheten til å få detaljert innsikt og analyser om musikkavspillingen i din virksomhet. Du kan se hvilke spillelister som fungerer best, hvilken musikk som spiller oftest, og få innsikt i kundeadferd knyttet til musikkavspilling. Dette gir deg verdifull informasjon som kan hjelpe deg med å forbedre kundeopplevelsen og øke salget.
Men, det er klare fordeler ved å bytte til Soundtrack Your Brand for kommersielle formål. Fra fullt lisensiert musikk og skreddersydde spillelister og detaljert innsikt, tilbyr Soundtrack Your Brand en overlegen løsning for å spille musikk i din virksomhet.

Spotify for bedrift Musikk i butikk

Kontakt oss

Addresse

Grundingen 2
0250 Oslo

Kontakt

+47 922 15 317

Åpningstider

Man - Fre

8:00 am – 24:00 pm

Lørdag

7:00 am – 24 00 pm

Søndag

7:00 am – 24:00 pm

LES MER

bottom of page