top of page

Musikk i restaurant

Skrevet av Henning Dyngvold
Komponist, TONO medlem og eier av Musicbox as

17 juni 2024

Mange er usikre på om de kan bruke Spotify i restauranten for avspilling av musikk for kunder og gjester. Svaret på det er nei.
Soundtrack er den absolutt beste og mest utviklede plattformen for musikk med fremføringsrettigheter. Dette betyr at du kan bruke det lovlig i restauranten med riktige rettigheter
Soundtrack er delvis eid av Spotify og er anbefalt av Spotify for butikker som spiller musikk

Hvorfor restauranter må bytte fra Spotify til Soundtrack

I dagens verden er musikk en viktig del av hverdagen vår, og dette gjelder spesielt for restauranter som ønsker å skape en god atmosfære for kundene sine. Mange restauranter bruker Spotify til å spille musikk i sine lokaler, men dette er ikke tillatt. En av de største utfordringene med å bruke Spotify i en kommersiell setting er at det ikke er lisensiert for fremføring av musikk. Avspilling i bedriftsammenheng er å regne som fremføring. Dette lever artistene og forlagene av og de mister inntekten når bedrifter bruker private strømmetjenester.

 
Musikk i butikk Soundtrack

Her er hvorfor du må bytte fra Spotify til Soundtrack.
1. Spotify er kun lisensiert av artister og plateselskap for personlig bruk, og det å spille musikk fra Spotify i en restaurant kan føre til juridiske problemer og bøter.
 
2. Soundtrack Your Brand tilbyr muligheten til å skreddersy spillelister som passer til din restaurants unike identitet. Enten du driver en trendy liten butikk eller en butikk kjede, kan du finne eller lage spillelister som passer perfekt til atmosfæren du ønsker å skape. Med Soundtrack Your Brand kan du enkelt justere musikken etter tid på dagen, stemning og sesong, noe som gir en dynamisk og engasjerende opplevelse for kundene dine.
 
Musikk i butikk Soundtrack your brand

3. Enkel Integrasjon og Brukervennlighet
Soundtrack Your Brand er designet for å være brukervennlig og enkel å integrere med eksisterende lydsystemer. Med en intuitiv app og plattform kan du enkelt administrere musikken i din virksomhet fra hvor som helst. Dette gjør det enkelt å tilpasse musikken etter behov og sikre at du alltid spiller det som passer best for øyeblikket.

4. Analyser og Innsikt
En annen stor fordel med Soundtrack Your Brand er muligheten til å få detaljert innsikt og analyser om musikkavspillingen i din restaurant. Du kan se hvilke spillelister som fungerer best, hvilken musikk som spiller oftest, og få innsikt i kundeadferd knyttet til musikkavspilling. Dette gir deg verdifull informasjon som kan hjelpe deg med å forbedre kundeopplevelsen og øke salget.
Men, det er klare fordeler ved å bytte til Soundtrack Your Brand for kommersielle formål. Fra fullt lisensiert musikk og skreddersydde spillelister og detaljert innsikt, tilbyr Soundtrack Your Brand en overlegen løsning for å spille musikk i din virksomhet.
Musikk i butikk Musicbox Soundtrack

Kontakt oss

Addresse

Grundingen 2
0250 Oslo

Kontakt

+47 922 15 317

Åpningstider

Man - Fre

8:00 am – 24:00 pm

Lørdag

7:00 am – 24 00 pm

Søndag

7:00 am – 24:00 pm

LES MER

bottom of page