top of page
1.png

Musikk i butikk

Skrevet av Michelle Thoresen
Retail spesialist og CSM for bakgrunnsmusikk.no

17 juni 2024

Mange er usikre på om de kan bruke Spotify i butikk for avspilling av musikk for kunder og gjester. Svaret på det er nei.
Soundtrack er den absolutt beste og mest utviklede plattformen for musikk med fremføringsrettigheter. Dette betyr at du kan bruke det lovlig i butikken med riktige rettigheter
Soundtrack er delvis eid av Spotify og er anbefalt av Spotify for butikker som spiller musikk

Hvorfor butikker må bytte fra Spotify til Soundtrack

I dagens verden er musikk en viktig del av hverdagen vår, og dette gjelder spesielt for butikker som ønsker å skape en god atmosfære for kundene sine. Mange butikker bruker Spotify til å spille musikk i sine lokaler,
men dette er ikke tillatt. En av de største utfordringene med å bruke Spotify i en kommersiell setting er at det ikke er lisensiert for fremføring av musikk. Avspilling i bedriftsammenheng er å regne som fremføring.
Dette lever artistene og forlagene av og de mister inntekten når bedrifter bruker private strømmetjenester.


 
Musikk i butikk Soundtrack your brand

Her er hvorfor du må bytte fra Spotify til Soundtrack.
1. Spotify er kun lisensiert av artister og plateselskap for personlig bruk, og det å spille musikk fra Spotify i en butikk kan føre til juridiske problemer og bøter.
 
2. Soundtrack Your Brand tilbyr muligheten til å skreddersy spillelister som passer til din butikks unike identitet. Enten du driver en trendy liten butikk eller en butikk kjede, kan du finne eller lage spillelister som passer perfekt til atmosfæren du ønsker å skape. Med Soundtrack Your Brand kan du enkelt justere musikken etter tid på dagen, stemning og sesong, noe som gir en dynamisk og engasjerende opplevelse for kundene dine.
 
Musikk i butikk Musicbox Soundtrack AppLetify

3. Enkel Integrasjon og Brukervennlighet
Soundtrack Your Brand er designet for å være brukervennlig og enkel å integrere med eksisterende lydsystemer. Med en intuitiv app og plattform kan du enkelt administrere musikken i din virksomhet fra hvor som helst. Dette gjør det enkelt å tilpasse musikken etter behov og sikre at du alltid spiller det som passer best for øyeblikket.

4. Analyser og Innsikt
En annen stor fordel med Soundtrack Your Brand er muligheten til å få detaljert innsikt og analyser om musikkavspillingen i din butikk. Du kan se hvilke spillelister som fungerer best, hvilken musikk som spiller oftest, og få innsikt i kundeadferd knyttet til musikkavspilling. Dette gir deg verdifull informasjon som kan hjelpe deg med å forbedre kundeopplevelsen og øke salget.
Men, det er klare fordeler ved å bytte til Soundtrack Your Brand for kommersielle formål. Fra fullt lisensiert musikk og skreddersydde spillelister og detaljert innsikt, tilbyr Soundtrack Your Brand en overlegen løsning for å spille musikk i din virksomhet.
Musikk i butikk Soundtrack

Kontakt oss

Addresse

Grundingen 2
0250 Oslo

Kontakt

+47 922 15 317

Åpningstider

Man - Fre

8:00 am – 24:00 pm

Lørdag

7:00 am – 24 00 pm

Søndag

7:00 am – 24:00 pm

LES MER

bottom of page